«Είχα τσακωθεί με τον γιο μου και είχαμε να μιλήσουμε καιρό» – Συγκλονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος

January 19, 2022


Σε μία εξαιρετικά συγκινητική τοποθέτηση προχώρησε το πρωί της Τρίτης (18/1) στην εκπομπή Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε μαλώσει πολύ με …


Σε μία εξαιρετικά συγκινητική τοποθέτηση προχώρησε το πρωί της Τρίτης (18/1) στην εκπομπή Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε μαλώσει πολύ με τον γιο του και δεν μίλαγαν (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα ο γιος του).

Η εξομολόγηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον γιο του

«Με είδατε να συγκινούμαι. Ξέρετε γιατί; Είχα τσακωθεί με τον Στέργιο και είχαμε να μιλήσουμε καιρό. Όταν είμαι αυστηρός κρατάω λίγο μούτρα. Έχω απαίτηση δηλαδή από το παιδί… Και ο καημένος ήρθε.

Και όπως τρέχω από εκεί που έκανα το ζωντανό στο σημείο που ήταν τα παιδιά, μου λέει «Πατέρα». «Στέργο μου», του πιάνω το χέρι και πηγαίνοντας εκεί για να μιλήσω να κάνω το φινάλε, είμαι φορτισμένος με το Στέργιο. Κι ενώ δεν λέω πράγματα, εγώ έχω τη φάτσα του Στέργιου απέναντι να τον βλέπω μετά από ένα μήνα που το είχα μέσα μου», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.