Ανατροπή – Παρέμβαση Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στην υπόθεση της 4χρονης Μελίνας

January 18, 2023


Κι εκεί που όλα φαίνονταν να έχουν τελειώσει από πλευράς Δικαιοσύνης στην υπόθεση θανάτου της μικρής Μελίνας Παρασκάκη, η ανατροπή ήρθε από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο. Ενώ η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό, τον περασμένο Νοέμβριο, η υπεράσπιση υπέβαλε ένσταση, κατά της εφέσεως του Εισαγγελέα για αοριστία της αιτιολογίας που παρέπεμψε ξανά την υπόθεση στο ακρ…


Κι εκεί που όλα φαίνονταν να έχουν τελειώσει από πλευράς Δικαιοσύνης στην υπόθεση θανάτου της μικρής Μελίνας Παρασκάκη, η ανατροπή ήρθε από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο. Ενώ η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό, τον περασμένο Νοέμβριο, η υπεράσπιση υπέβαλε ένσταση, κατά της εφέσεως του Εισαγγελέα για αοριστία της αιτιολογίας που παρέπεμψε ξανά την υπόθεση στο ακροατήριο και το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης την έκανε δεκτή, παρά την αντίθετη πρόταση της Εισαγγελίας Εφετών.

  • Μέσα σε δύο, μόλις, ώρες υπήρξε παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος ζήτησε από την Εισαγγελία Εφετών να αποστείλει στην Αθήνα τα πρακτικά, ώστε ο ίδιος να εξετάσει το σκεπτικό της απόφασης για να διαπιστώσει αν είναι δυνατόν να ασκηθεί αναίρεση ή όχι.

Τελικά ασκήθηκε αναίρεση κι έτσι η υπόθεση θα εκδικαστεί εκ νέου σε δεύτερο βαθμό.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.