Χριστιάνα Μπέτα: Φοράει το φόρεμα της Νατάσας Θεοδωρίδου μετά από 11 χρόνια

January 18, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Χριστιάνα Μπέτα, η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, φόρεσε ένα μικροσκοπικό φόρεμα και πόζαρε στο instagram, ζωντανεύοντας μία ανάμνηση από το παρ…



Η Χριστιάνα Μπέτα, η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, φόρεσε ένα μικροσκοπικό φόρεμα και πόζαρε στο instagram, ζωντανεύοντας μία ανάμνηση από το παρελθόν.


Μάλιστα, πολλοί αναρωτήθηκαν που έχουν ξαναδεί αυτό το φόρεμα, με την 27χρονη να τους θυμίζει ότι το φορούσε η μητέρα της πριν από 11 χρόνια.

Η Χριστιάνα Μπέτα φόρεσε το φόρεμα της Νατάσας Θεοδωρίδου

Συγκεκριμένα, με το ίδιο φόρεμα είχε εμφανιστεί και η αγαπημένη τραγουδίστρια στη σκηνή γνωστού νυχτερινού κέντρου.


Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά φωτογραφιών που δείχνει την ίδια να ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη, φορώντας το μαύρο φόρεμα με τα λευκά αστέρια. Επίσης, ανάρτησε και ένα στιγμιότυπο με τη δική της φωτογραφία δίπλα σε αυτή της μητέρας της.


Το σχόλιο της Νατάσας Θεοδωρίδου στην ανάρτηση της Χριστιάνας Μπέτα

Ανάμεσα στα θετικά σχόλια για την ομορφιά της, ήταν κι εκείνο της μητέρας της, η οποία της έγραψε «Το σούπερ κορίτσι μου».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.