Πάρις Χίλτον: Ο γιος της έγινε ενός – Η τρυφερή ανάρτηση και οι ευχές – «Ολοκληρώνεις τη ζωή μου»

January 17, 2024


Πάρις Χίλτον: H χρυσή κληρονόμος ευχήθηκε στον γιό της μέσω InstagramΟ γιος της Πάρις Χίλτον και του Κάρτερ Ριμ έχει σήμερα γενέθλια. Η ίδια θέλησε να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του και έτσι έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών μαζί του από την γέννησή του μέχρι και σήμερα και τη συνόδευσε με μερικά πολύ τρυφερά λόγια.«Πριν …


Πάρις Χίλτον: H χρυσή κληρονόμος ευχήθηκε στον γιό της μέσω Instagram

Ο γιος της Πάρις Χίλτον και του Κάρτερ Ριμ έχει σήμερα γενέθλια. Η ίδια θέλησε να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του και έτσι έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών μαζί του από την γέννησή του μέχρι και σήμερα και τη συνόδευσε με μερικά πολύ τρυφερά λόγια.

«Πριν από έναν χρόνο, ένα όμορφο αγγελικό μωρό μπήκε στη ζωή μας, φέρνοντας τόση αγάπη και ευτυχία Μονάκριβο μου μικρό, είσαι κάτι περισσότερο από ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ολοκληρώνεις τη ζωή μου. Κάθε μέρα μαζί σου είναι ένα ανεκτίμητο δώρο και είμαι απεριόριστα ευγνώμων που είμαι η μαμά σου» έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Γιορτάζοντας τα πρώτα σου γενέθλια. Για μια ζωή γεμάτη γέλιο, αγάπη και υπέροχες περιπέτειες με το χαριτωμένο πλήρωμα μας! Χαρούμενα 1α Γενέθλια!».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.