«Δίδαξε» η Βίκυ Καγιά: Το look με το οποίο επανασυστήνεται ως καστανή αποθεώθηκε

January 17, 2024


Το μαύρο είναι το χρώμα της minimal Βίκυς και το απογείωσε σε ένα και μόνο χειμερινό look.Μας λείπει τελικά η Βίκυ Καγιά από την τηλεόραση; Μας λείπει είναι η αλήθεια, γιατί μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να κρίνουμε ως τηλεκριτικοί αλλά μπορούμε να πούμε τη γνώμη μας ως γυναίκες που αγαπάμε τη μόδα και θέλουμε να βλέπουμε τις συμβουλές της Βίκυς ως fashion expert. Τα σχόλιά της στο Shopping S…


Το μαύρο είναι το χρώμα της minimal Βίκυς και το απογείωσε σε ένα και μόνο χειμερινό look.

Μας λείπει τελικά η Βίκυ Καγιά από την τηλεόραση; Μας λείπει είναι η αλήθεια, γιατί μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να κρίνουμε ως τηλεκριτικοί αλλά μπορούμε να πούμε τη γνώμη μας ως γυναίκες που αγαπάμε τη μόδα και θέλουμε να βλέπουμε τις συμβουλές της Βίκυς ως fashion expert. Τα σχόλιά της στο Shopping Star ήταν άκρως χρήσιμα και διασκεδαστικά παράλληλα, αφού μέσα από όλα αυτά τα χρόνια που ακούγαμε τα styling tips της Βίκυς μάθαμε κάτι και για το δικό μας προσωπικό στυλ, αλλά και για τον τρόπο που ντύνεται η Βίκυ, που είναι πάντα τόσο κομψή και φροντισμένη.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.