MasterChef 2024: Ξεσηκώθηκε το twitter με τον Γιώργο Πανηγύρη που αποχώρησε από τον διαγωνισμό

January 17, 2024


Ακόμη ένα απολαυστικό επεισόδιο του MasterChef παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 16/1Ξεσηκώθηκε το Χ (σ.σ. πρώην Twitter) το βράδυ της Τρίτης και αφορμή στάθηκε το απολαυστικό επεισόδιο του MasterChef. Οι χρήστες του twitter σχολίασαν όσα συνέβησαν στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι.Στην audition της Τρίτης, αυτός που έκλεψε την παράσταση φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Πανηγύρης ή αλλιώς ο «Χόρχε…


Ακόμη ένα απολαυστικό επεισόδιο του MasterChef παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 16/1

Ξεσηκώθηκε το Χ (σ.σ. πρώην Twitter) το βράδυ της Τρίτης και αφορμή στάθηκε το απολαυστικό επεισόδιο του MasterChef. Οι χρήστες του twitter σχολίασαν όσα συνέβησαν στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι.

Στην audition της Τρίτης, αυτός που έκλεψε την παράσταση φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Πανηγύρης ή αλλιώς ο «Χόρχε ντε λα φιέστα», όπως αυτοαποκαλέστηκε ο οποίος ετοίμασε μια κολοκυθόσουπα. Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει την ποδιά και να αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής, κέρδισε ωστόσο το ενδιαφέρον των χρηστών του twitter.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.