MasterChef: Το εύστοχο σχόλιο της Καλλιόπης Μπεζαντέ

January 17, 2024


Το κοινό μέχρι στιγμής έχει ενθουσιαστεί μόνο με τους τρεις κριτές του MasterChef. To MasterChef ξεκίνησε δυναμικά τον 8ο κύκλο του, κερδίζοντας πρωτιά στην τηλεθέαση και με τους τρεις κριτές του να είναι ξανά το μεγάλο του ατού και ένα show από μόνοι τους. Το κοινό στα social media, ενώ λατρεύει Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο, δεν έχει τον ίδιο ενθουσιασμό για τους παίκτες που έχουν περάσει μέ…


Το κοινό μέχρι στιγμής έχει ενθουσιαστεί μόνο με τους τρεις κριτές του MasterChef. 

To MasterChef ξεκίνησε δυναμικά τον 8ο κύκλο του, κερδίζοντας πρωτιά στην τηλεθέαση και με τους τρεις κριτές του να είναι ξανά το μεγάλο του ατού και ένα show από μόνοι τους. Το κοινό στα social media, ενώ λατρεύει Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο, δεν έχει τον ίδιο ενθουσιασμό για τους παίκτες που έχουν περάσει μέχρι στιγμής από τις οντισιόν.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.