«Είμαι στο στάδιο…» – Η πρώτη ανάρτηση του Ρόκκου για την περιπέτεια της υγείας του

January 16, 2023


Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το Σάββατο 14/1 σχετικά με το όνομα του Στέλιου Ρόκκου, καθώς ο τραγουδιστής δε μπόρεσε να παρευρεθεί στις εμφανίσεις, που κάνει στη Θεσσαλονίκη κάτι, που γνωστοποιήθηκε μέσα από ανάρτηση του νυχτερινού κέντρου (δείτε την εδώ).Μέσα μάλιστα από ραδιοφωνικό σταθμό της Λήμνου, εκεί όπου μένει ο Ρόκκος με τη σύντροφό του κυκλοφόρησε η είδηση, πως με συμπτώματα εμφράγματος…


Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το Σάββατο 14/1 σχετικά με το όνομα του Στέλιου Ρόκκου, καθώς ο τραγουδιστής δε μπόρεσε να παρευρεθεί στις εμφανίσεις, που κάνει στη Θεσσαλονίκη κάτι, που γνωστοποιήθηκε μέσα από ανάρτηση του νυχτερινού κέντρου (δείτε την εδώ).

Μέσα μάλιστα από ραδιοφωνικό σταθμό της Λήμνου, εκεί όπου μένει ο Ρόκκος με τη σύντροφό του κυκλοφόρησε η είδηση, πως με συμπτώματα εμφράγματος σηκώθηκε αεροσκάφος από το νησί, που τον μετέφερε στην Αθήνα.

Η σύντροφός του Ελένη μέσα από την εκπομπή Open weekend έκανε την Κυριακή 15/1 τις πρώτες της δηλώσεις για την κατάσταση της υγείας του Στέλιου, μιας και το κοινό του ήτα ιδιαίτερα ανήσυχο.

«Το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία και μεταφερθήκαμε εκτάκτως από Λήμνο – Αθήνα. Περάσαμε μια περιπέτεια όμως πλέον είναι καλά. Ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα. Δεν υπάρχει καμία επιπλοκή και πλέον αναρρώνει. Το μαγαζί θα μείνει κλειστό αυτό το διήμερο και επιστρέφουμε την επόμενη βδομάδα πρώτο θεός!», είπε χαρακτηριστικά η Λελέ Γκόφα.

Στη συνέχεια μάλιστα τη ημέρας, ο ίδιος ανέκτησε το κινητό του στα χέρια του και μάλιστα έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στα social media, με την οποία έκανε νεότερα γνωστά για την υγεία του, ενώ παράλληλα ευχαριστούσε τον κόσμο για τις ευχές του.

Η πρώτη ανάρτηση του Στέλιου Ρόκκου μετά την περιπέτεια της υγείας του

«Το ενδιαφέρον, η αγάπη και οι ευχές όλων σας με έχουν συγκινήσει πολύ!! Ήταν μια περιπέτεια. Μια υπενθύμιση για περισσότερη φροντίδα στον εαυτό μας! Είμαι στο στάδιο της ανάρρωσης και σε λίγες μέρες πίσω, ολοκαίνουργιος.

Φυσικά να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές για την εξαιρετική δουλειά τους, Στο νησί μου το νοσοκομείο Λήμνου, τον καρδιολόγο και φίλο μου Γιώργο Καλογιάννη. Τους συνεργάτες μου και τον όμιλο Μπερτάκη για τη στήριξη τους.

Το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση και αερομεταφορά στην Αθήνα, το Μετροπόλιταν και όλο τι προσωπικό που με αντέχουν. Και πάνω από όλα τον διευθυντή καρδιολογίας της κλινικής και θεράπων ιατρό μου Καλλιέρη Εμμανουήλ», αναφέρει αναλυτικά η ανάρτηση του Στέλιου Ρόκκου.

Στέλιος Ρόκκος

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με ξύλο, πέτρα και σκαλιστές χειροτεχνίες – Αυτό είναι το εκπληκτικό σπίτι του Στέλιου Ρόκκου στη Λήμνο

«Καταλαβαίνω απόλυτα των εκνευρισμό!» – Η δημόσια συγγνώμη του Στέλιου Ρόκκου στον Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.