«Ήταν μια χαρά και ξαφνικά κατέρρευσε στο γήπεδο»: Θρήνος για τον 20χρονο Ηλία στο Μουζάκι

January 16, 2023


Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Καρδίτσας η είδηση ότι 20χρονος «έσβησε» ξαφνικά στο γήπεδο κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Βαρύ πένθος έχει σκορπίσει στο Μουζάκι της Καρδίτσας η ξαφνική απώλεια του 20χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο του Μαυρομματίου σήμερα νωρίς το μεσημέρι.Ο…


Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Καρδίτσας η είδηση ότι 20χρονος «έσβησε» ξαφνικά στο γήπεδο κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου.



Βαρύ πένθος έχει σκορπίσει στο Μουζάκι της Καρδίτσας η ξαφνική απώλεια του 20χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο του Μαυρομματίου σήμερα νωρίς το μεσημέρι.

Ο αδικοχαμένος Ηλίας αγωνιζόταν με την ομάδα του Καραϊσκάκη Μαυρομματίου κόντρα στη Δόξα Αμπέλου όταν για άγνωστο λόγο κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο αγώνας διεκόπη, με τους ποδοσφαιριστές και τον γιατρό της ομάδας να εισέρχονται στο γήπεδο και να προσπαθούν να τον επαναφέρουν κάνοντάς του ΚΑΡΠΑ.



Ο 20χρονος δεν επανήλθε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο της Καρδίτσας. Εκεί, πάρα τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.