Γιάννης Πουλόπουλος: “Λύγισε” για τον σύντροφό του – «Ίσως σταματήσω την τηλεόραση», λέει με δάκρυα στα μάτια

January 16, 2023


Το μέλλον του στην τηλεόραση ξεκαθάρισε ο Γιάννης Πουλόπουλος ενώ μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή στην κάμερα του «Γεια σου».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο γνωστός δημοσιογράφος και συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και στον Ισόδωρο Φίκαρη, σχολιάζοντας τις τηλεοπτικές εξελίξεις της σεζόν.Στο τέλος του βίντεο, ο Γιά…


Το μέλλον του στην τηλεόραση ξεκαθάρισε ο Γιάννης Πουλόπουλος ενώ μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή στην κάμερα του «Γεια σου».



Ο γνωστός δημοσιογράφος και συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και στον Ισόδωρο Φίκαρη, σχολιάζοντας τις τηλεοπτικές εξελίξεις της σεζόν.

Στο τέλος του βίντεο, ο Γιάννης Πουλόπουλος «λύγισε» μιλώντας για το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τα media, δίνοντας προτεραιότητα στην προσωπική του ζωή, όπως είχε αναφερθεί και στο παρελθόν.

«Για μένα είναι προτεραιότητα η προσωπική μου ζωή. Είναι σημαντικό να λες σε έναν άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεσαι τη ζωή σου, ότι τον αγαπάς. Είναι πολύ πιο σημαντικό από το τι θα κάνω εγώ στην τηλεόραση», είπε στο τέλος των δηλώσεών του ο Γιάννης Πουλόπουλος.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.