«Ο Σεφερλής μου ζητά 7.000€ επειδή είπα αυτό, θα μείνω άφραγκος»: Οικονομική καταστροφή για Γιώργο Λαμπάτο

January 16, 2023


Έχοντας χάσει τη δικαστική διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή, ο Γιώργος Λαμπάτος εξομολογήθηκε την αδυναμία του να καταβάλλει την αποζημίωση.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε στο «Γεια σου» και στον Ισίδωρο Φίκαρη για την δικαστική απόφαση που πάρθηκε στην διαμάχη του με τον Μάρκο Σεφερλή.Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη και τις…


Έχοντας χάσει τη δικαστική διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή, ο Γιώργος Λαμπάτος εξομολογήθηκε την αδυναμία του να καταβάλλει την αποζημίωση.



Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε στο «Γεια σου» και στον Ισίδωρο Φίκαρη για την δικαστική απόφαση που πάρθηκε στην διαμάχη του με τον Μάρκο Σεφερλή.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη και τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

«Δεν καταφέραμε να έχουμε την αναβολή της δίκης για ένα πρόβλημα που είχε από τον δικηγόρο μου. Για δεύτερη φορά δικάζομαι ερήμην μου. Αισθάνομαι αδικημένος με την έννοια ότι ένας άνθρωπος, που εξιστορεί τα γεγονότα τα οποία συνέβησαν, να καταδικάζεται γιατί λέει την αλήθεια. Όχι δεν το μετάνιωσα. Είμαι στενοχωρημένος για τα χρήματα γιατί είναι πολύ δύσκολο για εμένα να πληρωθούν. Όμως θα το υποστώ. Μπορεί να είμαι χωρίς φράγκο, αλλά αισθάνομαι περήφανος γιατί μίλησα κι αυτό ήθελα να κάνω», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος για τον Μάρκο Σεφερλή.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.