Λύθηκε το μυστήριο με την Ναταλία Γερμανού και το Fame Story – Η απάντηση της στον αέρα του “Καλύτερα δεν γίνεται”

January 16, 2023


Το μεσημέρι της Κυριακής (15/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» έγινε η αποκάλυψη για το Fame Story και την φημολογούμενη συμμετοχή της Ναταλίας Γερμανού σε αυτό. Από όταν έγινε γνωστή η είδηση για το Fame Story, ότι θα ξανα προβληθεί, οι φήμες φουντώνουν για την θέση των παρουσιαστών, της κριτικής επιτροπής και γενικά τα όσα έχουν σχέση με το Talent show, που ο Γιώργος Λιανός είχε …


Το μεσημέρι της Κυριακής (15/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» έγινε η αποκάλυψη για το Fame Story και την φημολογούμενη συμμετοχή της Ναταλίας Γερμανού σε αυτό.

Από όταν έγινε γνωστή η είδηση για το Fame Story, ότι θα ξανα προβληθεί, οι φήμες φουντώνουν για την θέση των παρουσιαστών, της κριτικής επιτροπής και γενικά τα όσα έχουν σχέση με το Talent show, που ο Γιώργος Λιανός είχε αποκαλύψει κάποιες ερωτiκές σκηνές που δεν προβλήθηκαν ποτέ (δείτε εδώ τα όσα είπε).

Ο Νίκος Κοκλώνης σχεδιάζει την επιστροφή του «Fame Story» καθώς η εταιρεία του τηλεοπτικού παραγωγού, Barking Well Media, κατέχει τα δικαιώματα του τραγουδιστικού ριάλιτι, που μεταδόθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στον ΑΝΤ1 την προηγούμενη δεκαετία.

Σε αυτό, οι διαγωνιζόμενοι – σπουδαστές έμεναν μέσα στη μουσική ακαδημία για 3,5 μήνες και έκαναν καθημερινά εξαντλητικά μαθήματα με καθηγητές (πχ. Δημήτρης Γούναρης, Τζούλι Μασίνο κτλ) και μία φορά την εβδομάδα γίνονταν το live όπου ερμήνευαν τραγούδια. Οι κριτές έβγαζαν άτομα προτεινόμενα και το κοινό ψήφιζε και αποφάσιζε ποιος θα αποχωρήσει.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες και δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει, ο Νίκος Κοκλώνης σχεδιάζει τη συνύπαρξη της Δέσποινας Βανδή και της Άννας Βίσση στην κριτική επιτροπή του show, η οποία θα συμπληρωθεί από άλλα δύο άτομα, που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Ωστόσο δεν έχει βρεθεί ακόμα το κανάλι που θα φιλοξενήσει τον νέο κύκλο του «Fame Story». Επίσης, πριν από λίγο καιρό, η εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται είχαν αναφέρει πως “οικοδεσπότης” αυτού θα είναι ο Νίκος Μουτσινάς. Τα σενάρια αυτά, βέβαια, δεν ισχύουν διότι ο συγκεκριμένος έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ μέχρι τον Ιούλιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πάντα, η εκπομπή δεν αποκλείει το να γίνει ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης παρουσιαστής, καθώς το Just The 2 Of Us δεν θα υπάρχει τον Σεπτέμβρη. Το μόνο σίγουρο, μέχρι στιγμής, είναι πως ο Ανδρέας Μικρούστικος έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του, αλλά δεν γνωρίζουμε ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.