Νεκρός ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος – Φουντώνουν οι φήμες για την παρουσία Κέιτ και Ουίλιαμ στην κηδεία. Τι αναφέρουν ξένα ΜΜΕ

January 15, 2023


Φουντώνουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες που θέλουν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον να ταξιδεύουν στην Ελλάδα, προκειμένου να παραστούν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.Οι φήμες προκύπτουν από δημοσίευμα του περιοδικού «Hello!», το οποίο επικαλείται πληροφορίες από ελληνικά μέσα. Το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στην Ελλάδα ο πρίγκιπας διάδοχος του βρετανικού θρόνου δεν έχει επιβεβα…


Φουντώνουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες που θέλουν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον να ταξιδεύουν στην Ελλάδα, προκειμένου να παραστούν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Οι φήμες προκύπτουν από δημοσίευμα του περιοδικού «Hello!», το οποίο επικαλείται πληροφορίες από ελληνικά μέσα. Το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στην Ελλάδα ο πρίγκιπας διάδοχος του βρετανικού θρόνου δεν έχει επιβεβαιωθεί από το Μπάκιγχαμ.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον επιλέξουν να έρθουν στη χώρα μας για την κηδεία, η άφιξή τους θα γίνει το πρωί της Δευτέρας.

 

 

Άλλωστε, οι σχέσεις του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας με την Ελλάδα είναι γνωστές. Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν νονός του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η πριγκίπισσα Άννα και ο πρίγκιπας Εδουάρδος αναμένεται επίσης να βρεθούν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Γκλύξμπουργκ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.