Η Νικολούλη το έκανε ξανά: Η συνταρακτική στιγμή που βρίσκει την επί 4 μήνες χαμένη, Στέλλα Δουλιανάκη

January 15, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Αγγελική Νικολούλη κατάφερε στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, που προβλήθηκε χθες, Παρασκευή, το βράδυ, να βρει την Στέλλα Δουλιανάκη…



Η Αγγελική Νικολούλη κατάφερε στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, που προβλήθηκε χθες, Παρασκευή, το βράδυ, να βρει την Στέλλα Δουλιανάκη, η οποία ήταν αγνοούμενη από τον Σεπτέμβριο του 2021.


Επιτυχής η προσπάθεια της Αγγελικής Νικολούλη να βρεθεί η αγνοούμενη Στέλλα Δουλιανάκη

Συγκεκριμένα, όταν προβλήθηκε η φωτογραφία της Στέλλας Δουλιανάκη, ένας τηλεθεατής θυμήθηκε ότι τις τελευταίες ημέρες έβλεπε μία γυναίκα που της έμοιαζε στο κέντρο της Αθήνας και μαζί με τη σύζυγό του, βγήκαν μες τη νύχτα, αψηφώντας το κρύο, ερεύνησαν στην περιοχή και εντόπισαν την 43χρονη Στέλλα Δουλιανάκη, τα ίχνη της οποίας ήταν χαμένα από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Αμέσως ειδοποίησαν την εκπομπή και την αστυνομία της περιοχής και η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ασφαλές περιβάλλον, ενώ ενημερώθηκε η οικογένειά της.


Θερμές ευχαριστίες στην Αγγελική Νικολούλη και τους συνεργάτες της

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή, η αδελφή της 43χρονης εξέφρασε τις ευχαριστίες της στην Αγγελική Νικολούλη και τους συνεργάτες της, για τη θετική εξέλιξη στην περιπέτεια της.


Δείτε το βίντεο εδώ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.