Βυθίστηκε στη θλίψη ο Κανάκης, έμαθε τα δυσάρεστα νέα μετά το τέλος του Ράδιο Αρβύλα

January 15, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σοκαρισμένος ο Αντώνης Κανάκης στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του αδερφού της Κατερίνας Μονογυιού, στο τροχαίο στη Βούλα.

(adsby…



Σοκαρισμένος ο Αντώνης Κανάκης στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του αδερφού της Κατερίνας Μονογυιού, στο τροχαίο στη Βούλα.


Η Κατερίνα Μονογυιού έχει σατιριστεί πολλές φορές από τον Αντώνη Κανάκη

Η Κατερίνα Μονογυιού είναι ένα πρόσωπο με το οποίο έχουν ασχοληθεί πολλές φορές οι Ράδιο Αρβύλα, στο πλαίσιο της σάτιρας, γι’ αυτό η είδηση του θανάτου του αδελφού της στο τροχαίο της παραλιακής σόκαρε τους συντελεστές.

Ο Αντώνης Κανάκης στεναχωρήθηκε για τον θάνατο του αδερφού της Κατερίνας Μονογυιού

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντώνης Κανάκης έμαθε την είδηση και δεν έκρυψε τη στενοχώρια του για το τραγικό γεγονός, παρά τη σάτιρα στην Κατερίνα Μονογυιού και το γεγονός ότι κάθε φορά που γίνεται ένα τεχνικό λάθος, τραγουδούν το επώνυμό της στο ρυθμό του τραγουδιού «Only You».


Ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα μίλησε, μάλιστα, με τους συνεργάτες του για το θέμα και εξέφρασαν τη λύπη τους, ενώ δεν αποκλείεται στο επόμενο «Ράδιο Αρβύλα» να αναφερθούν στο περιστατικό, για να συλλυπηθούν την Κατερίνα Μονογυιού.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.