Σταμάτης Φασουλής: Υπέρ της Θεοδωρίδου μετά τις αντιδράσεις – «Τι έπρεπε να κάνει, να κάτσει σπίτι;»

January 15, 2022


Υπέρ της Νατάσας Θεοδωρίδου τάχθηκε ο Σταμάτης Φασουλής μετά τις αντιδράσεις του καλλιτεχνικού κόσμου αναφορικά με το γεγονός πως συνεχίζει κανονικά τις εμφανίσεις της στο «Παλλάς», παρά τα μέτρα της …


Υπέρ της Νατάσας Θεοδωρίδου τάχθηκε ο Σταμάτης Φασουλής μετά τις αντιδράσεις του καλλιτεχνικού κόσμου αναφορικά με το γεγονός πως συνεχίζει κανονικά τις εμφανίσεις της στο «Παλλάς», παρά τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό.

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @ star, παίρνοντας καθαρά το μέρος της γνωστής τραγουδίστριας.

Οι δηλώσεις του Φασουλή για την Θεοδωρίδου

«Γιατί; Τι έπρεπε να κάνει, να κάτσει σπίτι; Είναι δυνατό μέσα σε αυτή τη μαυρίλα να πεις για έναν άνθρωπο γιατί δουλεύει; Μπράβο του! Και από όσο ξέρω, επειδή έχω σχέσεις με τη διεύθυνση του “Παλλάς”, όλοι έχουν κάνει αίτηση να πάνε και μάλλον θα πάνε και όλοι!

Ποιοι είναι αυτοί που έχουν παράπονο; Και άλλα θέατρα υπάρχουν με τραγουδιστές. Να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα; Τι είναι αυτό;».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.