Καιρός 15 Ιανουαρίου: Αίθριος με λίγες νεφώσεις και άνοδο της θερμοκρασίας

January 15, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός αύριο Σάββατο με λίγες τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις …



Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός αύριο Σάββατο με λίγες τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αυξηθούν.


Σύμφωνα με την ΕΜΥ η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.


Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος ο καιρός από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 και βαθμιαία βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία: Από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.