Η απλή κίνηση που θα σας γλιτώσει μέχρι και 200 ευρώ τον χρόνο από τον λογαριασμό της ΔΕΗ

January 15, 2020


Λογαριασμός Ρεύματος – Συμβουλές για το σπίτι: Πολλοί άνθρωποι απορρίπτουν ορισμένα κόλπα, προσπερνώντας τα, χωρίς να καθίσουν να σκεφτούν και να συνειδητοποιήσουν το πόσο σημαντικά ή ουσιαστικά…


Διαβάστε περισσότερα...

Λογαριασμός Ρεύματος – Συμβουλές για το σπίτι: Πολλοί άνθρωποι απορρίπτουν ορισμένα κόλπα, προσπερνώντας τα, χωρίς να καθίσουν να σκεφτούν και να συνειδητοποιήσουν το πόσο σημαντικά ή ουσιαστικά είναι. Μπορεί κάποια κόλπα να μη φαίνονται άμεσα στο πορτοφόλι σας. Ωστόσο, με το πέρασμα ενός εύλογου χρονικού διαστήματος, το βέβαιο είναι πως θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα.

Λογαριασμός Ρεύματος – Συμβουλές για το σπίτι: Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα εύκολα και γρήγορα

Ένα κόλπο, το οποίο οφείλετε να γνωρίζετε, είναι η εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Αυτό γίνεται μέσω της σωστής χρήσης του ρεύματος στο σπίτι σας. Τι είναι αυτό που πρέπει, όμως, να κάνετε για να εξοικονομήσετε χρήματα; Αυτό που πρέπει να κάνετε, δεν είναι άλλο από το να αφαιρέσετε όλες τις συσκευές από την πρίζα.

Αν κάνετε χρήση πολύπριζων με διακόπτη, μπορείτε εύκολα να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα. Μηνιαία θα κερδίσετε γύρω στα 15 ευρώ από τον λογαριασμό του ρεύματός σας. Ωστόσο, σε ετήσια βάση το συγκεκριμένο ποσό αναμένεται να φτάσει έως και 200 ευρώ. Μάλιστα, αυτά είναι ένα αρκετά σημαντικό ποσό.

Το συγκεκριμένο κόλπο είναι πολύ απλό. Μάλιστα, θα προσθέσει αρκετά χρήματα στο πορτοφόλι σας. Αφιερώστε, λίγα λεπτά από το χρόνο σας για να βγάλετε όλες τις συσκευές από τις πρίζες. Αυτό γίνεται σε περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν τις χρησιμοποιείτε. Έτσι, θα κερδίστε έξτρα χρήματα για εσάς και την οικογένειά σας.

Το διαβάσαμε εδώΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.