Η ζωή μιας γυναίκας από τη στιγμή της γέννησης μέχρι τα 80 της χρόνια, σε μόλις 4 λεπτά

January 15, 2020


Ζωή της γυναίκας – Χρήσιμες πληροφορίες: Έχετε δει ποτέ τη ζωή σας να περνά μπροστά από τα μάτια σας σαν ταινία; Η βέβαιη απάντηση που θα δώσουν, οι περισσότεροι, είναι πως δεν συνέβη ποτέ. Ωστό…


Διαβάστε περισσότερα...

Ζωή της γυναίκας – Χρήσιμες πληροφορίες: Έχετε δει ποτέ τη ζωή σας να περνά μπροστά από τα μάτια σας σαν ταινία; Η βέβαιη απάντηση που θα δώσουν, οι περισσότεροι, είναι πως δεν συνέβη ποτέ. Ωστόσο, το ακόλουθο βίντεο αποτελεί μία ζωντανή ζωγραφιά. Πρόκειται για το εικονογραφημένο Seok Jeong – Hyeon από τη Νότια Κορέα.

Ζωή της γυναίκας – Χρήσιμες πληροφορίες: Τι περιέχει το συγκεκριμένο βίντεο

Το συγκεκριμένο βίντεο αποτυπώνει τη ζωή της γυναίκας στο πέρασμα των χρόνων. Δηλαδή είναι ένα βίντεο, το οποίο αποτυπώνει κάθε στιγμή μίας γυναίκας από τη στιγμή της γέννησης. Μάλιστα, το βίντεο σταματά, όταν η γυναίκα φθάσει αισίως τα 80 χρόνια της.

Όσον αφορά τη διάρκεια του βίντεο, αυτή δεν είναι μεγάλη, καθώς το βίντεο διαρκεί μόλις τέσσερα λεπτά. Το βίντεο ξεκινά με ένα σκίτσο από ελάχιστες γραμμές. Σιγά-σιγά, οι προαναφερθέντες γραμμές, μεταμορφώνονται σε ένα νεογέννητο παιδί. Ακολούθως, το νεογέννητο παιδί γίνεται βρέφος. Έπειτα, το βρέφος αλλάζει όψη και μεταμορφώνεται σε ένα νήπιο.

Το βίντεο συνεχίζεται, μέχρι να φτάσει η γυναίκα τα ογδόντα έτη. Το πρόσωπό της γυναίκας δέχεται συνεχείς αλλαγές. Δηλαδή, στο πρόσωπό της δημιουργούνται ρυτίδες έκφρασης. Όσοι παρακολουθούν το συγκεκριμένο βίντεο, βλέπουν τη γυναίκα να χαμογελά. Κάπως έτσι η ζωή συνεχίζεται, μέχρι τα ογδόντα χρόνια της γυναίκας.

Ζωή της γυναίκας – Χρήσιμες πληροφορίες: Ακολουθεί ολόκληρη η ζωή μιας γυναίκας στο παρακάτω βίντεοΤο διαβάσαμε εδώΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.