Τζένη Διαγούπη – Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον Φιλιππίδη

January 14, 2023


 Στους δημοσιογράφους έκανε δηλώσεις η Τζένη Διαγούπη σε εκδήλωση του ΣΕΗ. Όταν ρωτήθηκε η ηθοποιός για τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν πολύ φειδωλή κι ουσιαστικά δεν ήθελε να απαντήσει κάτι.«Είμαστε πολύ χαρούμενοι κι έχουμε πολύ κόσμο από ό,τι βλέπετε. Δεν θα μιλήσουμε για τίποτα από αυτά» είπε αρχικά και συνέχισε για την εξίσωση των πτυχίων των δραματικών σχολών με τα απολυτήρια λυκείου: «Απόφοιτ…


 

Στους δημοσιογράφους έκανε δηλώσεις η Τζένη Διαγούπη σε εκδήλωση του ΣΕΗ. Όταν ρωτήθηκε η ηθοποιός για τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν πολύ φειδωλή κι ουσιαστικά δεν ήθελε να απαντήσει κάτι.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι κι έχουμε πολύ κόσμο από ό,τι βλέπετε. Δεν θα μιλήσουμε για τίποτα από αυτά» είπε αρχικά και συνέχισε για την εξίσωση των πτυχίων των δραματικών σχολών με τα απολυτήρια λυκείου: «Απόφοιτοι Λυκείου. Δεν με στενοχωρεί τίποτα. Όλα θα γίνουν».

Παρακάτω όταν ρωτήθηκε ξανά για την αναφορά του Πέτρου Φιλιππίδη στο όνομά της στο δικαστήριο απάντησε: «Ωραία καλή επιτυχία. Δεν έχω να πω κάτι. Σας ευχαριστούμε όλους που είστε εδώ».

 

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.