Αθηνά New York: Επική γκάφα στο Instagram κάτω από ανάρτηση του Αλέξη Παππά

January 14, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μια επική γκάφα φαίνεται πως έκανε η Αθηνά New York κάτω από ανάρτηση που έκανε ο Αλέξης Παππάς, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον Τριαντάφυλλο….



Μια επική γκάφα φαίνεται πως έκανε η Αθηνά New York κάτω από ανάρτηση που έκανε ο Αλέξης Παππάς, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον Τριαντάφυλλο.


Η Αθηνά New York μπορεί να κέρδισε τελικά την εμπιστοσύνη και την αγάπη του Αλέξη Παππά, ωστόσο αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει την Ελλάδα, καθώς έληξε η βίζα της.

Οι δυο τους προβαίνουν συχνά σε κοινές αναρτήσεις, ενώ κάνουν σχόλια ο ένας στις φωτογραφίες του άλλου. Ένα όμως σχόλιο της Αθηνάς New York δεν ήταν και τόσο εύστοχο…

Αθηνά New York: Το σχόλιο σε ανάρτηση του Αλέξη Παππά

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Παππάς ανέβασε στο φωτογραφία από τη συνάντησή του με τον Τριαντάφυλλο, βάζοντας σε hashtag την λέξη «bro», που σημαίνει αδερφός.  Έτσι, η Αθηνά βλέποντας τον Τριαντάφυλλο δίπλα στον Παππά, θεώρησε πως είναι… αδερφός του, κάτι το οποίο και έσπευσαν να την διορθώσουν κάτω από τα σχόλια.


Η Αθηνά New York έγραψε: «I love how much love you have for your family! Send them my love» μτφ. «Λατρεύω την αγάπη που έχεις για την οικογένειά σου! Στείλε τους την αγάπη μου».

Ενώ αμέσως ένας από τους followers του Αλέξη Παππά έσπευσε να την διορθώσει: «αααχ καλή μου νόμιζες πως είναι αδερφός του..».



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.