«Πόλεμος» Χατζηνικολάου – Ζαραλίκου: «Θλίψη, ντροπή σου! Είσαι άφιλος και ανέντιμος»

January 14, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

«Πόλεμος» Χατζηνικολάου – Ζαραλίκου ξέσπασε στο Twitter, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή “…



«Πόλεμος» Χατζηνικολάου – Ζαραλίκου ξέσπασε στο Twitter, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”.


Ειδικότερα, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ειρωνεύτηκε τον Νίκο Χατζηνικολάου, για τη συνέντευξη που του έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 να απαντάει σε έντονο ύφος.


«Πόλεμος» Χατζηνικολάου – Ζαραλίκου με σκληρούς χαρακτηρισμούς

Ο διάλογος που είχαν ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.


Χ.Ζ. Κονσέρβα η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Νίκο μου πας για Πούλιτζερ.
Ν.Χ. Είσαι θλιβερός συκοφάντης. Και με τον Τσίπρα ως πρωθυπουργό με τον ίδιο τρόπο γίνονταν οι συνεντεύξεις. Κρίμα! Λυπάμαι για την στήριξη που πάντοτε σου έδινα. Είσαι άφιλος και ανέντιμος.
Χ.Ζ. Δεν είναι κονσέρβα δηλαδή; Όσο για το ανέντιμος, καλύτερα να μην έχεις καθρέφτη μπροστά σου όταν γράφεις στο τουίτερ.
Ν.Χ. Θλίψη… Ντροπή σου!


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.