Ξέσπασε η Ανθή Σαλαγκούδη: «Με πείραξε όταν “χτυπούσαν” την οικογένειά μου»

January 14, 2022


Το πρωί της Πέμπτης 13/01 η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για όλους και για όλα.Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος με αφορμή το Survivo…


Το πρωί της Πέμπτης 13/01 η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος με αφορμή το Survivor 5 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, μιας και δεν δίστασε να το σχολιάσει αλλά και να αναφερθεί στην δική της περιπέτεια μιας και την είδαμε στο Survivor 4 όπου είχε απασχολήσει ιδιαίτερα.

Οι δηλώσεις της Ανθής Σαλαγκούδη

«Έκανα επιθέσεις στην οικογένειά μου ειδικά από την στιγμή που έλειπα και δεν μπορούσα να μιλήσω και να υπερασπιστώ την οικογένειά μου. Δυστυχώς ήμουν σε αυτή την θέση, ήταν βαρύ. Αλλά φυσικά και δεν είχα κάτι προσωπικό ούτε με εσάς ούτε και με την εκπομπή. Ήταν πολύ περίεργη η περίοδος για εμένα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.