Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη: Οι χωριστές γιορτές, το μήνυμα ότι της λείπει και οι φώτος που θα συζητηθούν

January 13, 2022


Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη: Οι χωριστές γιορτές, το μήνυμα ότι της λείπει και οι φώτος που θα συζητηθούν



Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη πέρασαν μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων, στο Κονέκτικατ , στην Αμερική, αλλά όχι και της Πρωτοχρονιάς.


Τα Χριστούγεννα ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου βρέθηκε στην Αμερική και δημοσίευσε κοινές φωτογραφίες με την Γαία Μερκούρη.

Ο δυνατός έρωτας Άγγελου Λάτσιου – Γαίας Μερκούρη

Το ζευγάρι δεν έχει κρύψει ότι είναι ερωτευμένο και μάλιστα συχνά ανεβάζει τρυφερά στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram, μην κρύβοντας τα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Χωριστά την Πρωτοχρονιά Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη

Ωστόσο, η Γαία Μερκούρη αποκάλυψε ότι την Πρωτοχρονιά το ζευγάρι δεν ήταν μαζί, ενώ οι πρώτες φωτογραφίες του Άγγελου Λάτσιου για το 2022 είναι εντυπωσιακές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άγγελος Λάτσιος είχε πάρει την απόφαση να φύγει και να σπουδάσει στην Αμερική μόλις τελείωσε το Λύκειο, ωστόσο, ο κορονοϊός ανέτρεψε τα σχέδιά του και έμεινε στην Ελλάδα.




Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.