Το είπε στον αέρα της εκπομπής η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θα σας κάνω μία αποκάλυψη που δεν το ξέρετε ως γεγονός»

January 12, 2023


Αποκάλυψη με υπονοούμενα έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Γιάννη Μπέζο στον αέρα της εκπομπής της, μετά τις δηλώσεις του Πέτρου Φιλιππίδη.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Όπως είπε η παρουσιάστρια, ο ηθοποιός ήταν να βρεθεί σε μία μεγάλη εκδήλωση, ωστόσο η εκδήλωση ακυρώθηκε, κάτι που έπεσε συγκυριακά με τα όσα είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης στη δίκη του για εκείνο…


Αποκάλυψη με υπονοούμενα έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Γιάννη Μπέζο στον αέρα της εκπομπής της, μετά τις δηλώσεις του Πέτρου Φιλιππίδη.



Όπως είπε η παρουσιάστρια, ο ηθοποιός ήταν να βρεθεί σε μία μεγάλη εκδήλωση, ωστόσο η εκδήλωση ακυρώθηκε, κάτι που έπεσε συγκυριακά με τα όσα είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης στη δίκη του για εκείνον.

«Θα σας κάνω μία αποκάλυψη, που δεν το ξέρετε ως γεγονός, γιατί δεν είστε σε δημοσιογραφικό γραφείο όπως εμείς. Χθες είχε μία μεγάλη εκδήλωση, στην οποία θα παρίστατο ο Γιάννης Μπέζος. Ακυρώθηκε η εκδήλωση. Βέβαια, η πρόφαση ήταν η ασθένεια ενός εκ των ανθρώπων…», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.