Ελένη Μενεγάκη: «Δεν πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη γιατί ήθελα πολύ και τα 4 παιδιά, κυνηγούσα να τα κάνω»

January 12, 2023


Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της σχετικά με τις τέσσερις εγκυμοσύνες της.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συγκεκριμένα, με αφορμή την καλεσμένη της, Άννα Κανδαράκη (κλινική ψυχολόγος -ψυχοθεραπεύτρια), η παρουσιάστρια του Mega παραδέχτηκε πως σε καμία από τις εγκυμοσύνες της δεν πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη….


Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της σχετικά με τις τέσσερις εγκυμοσύνες της.



Συγκεκριμένα, με αφορμή την καλεσμένη της, Άννα Κανδαράκη (κλινική ψυχολόγος -ψυχοθεραπεύτρια), η παρουσιάστρια του Mega παραδέχτηκε πως σε καμία από τις εγκυμοσύνες της δεν πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη.

Η Ελένη Μενεγάκη τόνισε πόσο πολύ ήθελε να αποκτήσει παιδιά και στις τέσσερις εγκυμοσύνες της.

«Μια γυναίκα, η οποία θέλει πολύ να αποκτήσει ένα παιδί, δεν έχει σημασία αν είναι 30-40 χρονών, πιάνω όλες τις ηλικίες… το αποκτά, το παίρνει στα χέρια της, το κοιτάζει, είναι υγιέστατο, έχει τον άνθρωπό της δίπλα!



Τι είναι αυτό – που δεν μπορώ να καταλάβω – το έχω δει να συμβαίνει σε γυναίκες, μα λέω: είσαι χαρούμενη, έγιναν όλα, έφτασες στο τέλος. Τι μας συμβαίνει;», ήταν η ερώτηση που έθεσε η παρουσιάστρια στην καλεσμένη της για τις γυναίκες που περνούν επιλόχειο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.