Ζευγαρά για Καρρά – «Την κορδέλα της καριέρας μου την έκοψε ένας τεράστιος θρύλος»

January 11, 2024


Η Λένα Ζευγαρά καλεσμένη στον Σκαι  μίλησε για το πρώτο της τραγούδι και την γνωριμία της με τον αείμνηστο Βασίλη Καρρά.Είμαι πολύ περήφανη για αυτό, είναι τιμή μου. Νιώθω σαν να έκοψε την κορδέλα της καριέρας μου ένας τεράστιος θρύλος για εμένα, τιμή μου».Επίσης αναφέρθηκε στην γνωριμία της με τον Καρρά και την χαρακτηριστική φράση όταν της πρόσφερε το τραγούδι.«Τον Βασίλη δεν τον γνώριζα προσωπι…


Η Λένα Ζευγαρά καλεσμένη στον Σκαι  μίλησε για το πρώτο της τραγούδι και την γνωριμία της με τον αείμνηστο Βασίλη Καρρά.

  • Αναφερόμενη στο πρώτο της τραγούδι με το οποίο ξεκίνησε η καριέρα της, είπε: «Το πρώτο μου τραγούδι το ”Όνειρα”, μου το είχε γράψει ο Βασίλης Καρράς.

Είμαι πολύ περήφανη για αυτό, είναι τιμή μου. Νιώθω σαν να έκοψε την κορδέλα της καριέρας μου ένας τεράστιος θρύλος για εμένα, τιμή μου».

Επίσης αναφέρθηκε στην γνωριμία της με τον Καρρά και την χαρακτηριστική φράση όταν της πρόσφερε το τραγούδι.

«Τον Βασίλη δεν τον γνώριζα προσωπικά, έτυχε να υπάρχει το τραγούδι αυτό και να το ακούσω. Μπαίνοντας στο στούντιο ζήτησα να το δειγματίσω, μου έκατσε πάρα πολύ καλά, το λάτρεψα και το πίστεψα από την αρχή. Τον κάλεσα θυμάμαι στο τηλέφωνο και του είπα ”κύριε Βασίλη, μπορώ να έχω αυτό το τραγούδι; Τι σας οφείλω;”.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.