Ελένη Μενεγάκη – Η αποκάλυψη για τον γάμο του Σάκη Ρουβά

January 11, 2024


Με τον Σάκη Ρουβά και τα βίντεο που ανεβάζει στα social media από το σπίτι του στον Νέο Βουτζά ασχολήθηκαν η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της το μεσημέρι της Τετάρτης (10/1). Η παρουσιάστρια του MEGA, εντυπωσιασμένη από την κόρη του τραγουδιστή, Αναστασία, θυμήθηκε ένα περιστατικό από τον γάμο του ζευγαριού το 2017.«Ο Σάκης έχει κάνει θερμοκήπια; Τι γίνεται, ρε παιδιά; Τον έβλεπα τις προάλλες,…


Με τον Σάκη Ρουβά και τα βίντεο που ανεβάζει στα social media από το σπίτι του στον Νέο Βουτζά ασχολήθηκαν η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της το μεσημέρι της Τετάρτης (10/1). Η παρουσιάστρια του MEGA, εντυπωσιασμένη από την κόρη του τραγουδιστή, Αναστασία, θυμήθηκε ένα περιστατικό από τον γάμο του ζευγαριού το 2017.

«Ο Σάκης έχει κάνει θερμοκήπια; Τι γίνεται, ρε παιδιά; Τον έβλεπα τις προάλλες, μου το έβγαλε μπροστά μου το Instagram, να τραγουδάει με την κόρη του. Όχι, η κόρη του τραγουδούσε, η Αναστασία, εκείνος ήταν δίπλα», ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Το θυμάμαι όμως αυτό το γλυκό κορίτσι, που έχει γίνει κοπελάρα τώρα, στον γάμο του Σάκη με την Κάτια που ήμουν εκεί, είχε πάρει το μικρόφωνο, τραγουδούσε, χόρευε και χτυπιόταν. Πόσο να ‘ταν τότε, 10 χρονών, 11;», περιγράφει αμέσως μετά η παρουσιάστρια του MEGA.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.