Γιώργος Χατζηνάσιος – «Υποφέραμε και οι δυο, πόνεσε πάρα πολύ ο χωρισμός και είχα πάθει κατάθλιψη»

January 11, 2024


Ο Γιώργος Χατζηνάσιος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη όταν βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Πέμπτης στην ΕΡΤ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο επιτυχημένος μουσικοσυνθέτης μίλησε από καρδιάς στην σχέση με την σύζυγο του εξηγώντας και τον λόγο για τον οποίο και ακολούθησε τον δρόμο της μουσικής.Ειδικότερα, ο Γιώργος Χατζηνάσιος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με την Μαρία γνωριστή…


Ο Γιώργος Χατζηνάσιος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη όταν βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Πέμπτης στην ΕΡΤ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο επιτυχημένος μουσικοσυνθέτης μίλησε από καρδιάς στην σχέση με την σύζυγο του εξηγώντας και τον λόγο για τον οποίο και ακολούθησε τον δρόμο της μουσικής.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Χατζηνάσιος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με την Μαρία γνωριστήκαμε στην Πεταλούδα όπου είχε έρθει με τη θεία της και ήταν Απόκριες. Με πρόσeξε στο πιάνο, φορούσε και μια μάσκα και ήρθε και μου είπε «συγχαρητήρια, είστε πολύ καλός πιανίστας». Γνωριστήκαμε εκεί πέρα, κάποια στιγμή προχωρήσαμε και έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Δεν ήμουν και πολύ… περιζήτητος γαμπρός για την Μαρία και την οικογένεια της. Την προόριζαν δηλαδή για να βρει έναν δικηγόρο, έναν γιατρό. Ήρθε ο πεθερός μου και μου είπε «εάν σε έξι μήνες δεν κανονίσετε να παντρευτείτε, πρέπει να χωρίσετε». Εν τω μεταξύ εγώ είχα πάρει πάρει διαμέρισμα στους γονείς μου και είχαμε υπογράψει γραμμάτια».


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.