Έξαλλος ο Μουτσινάς – «Γιατί θέλετε όλοι να λέτε spoiler για το Survivor;»

January 11, 2023


Έξαλλος με τα spoilers που διαδίδονται για το Survivor All-Star από εκπομπές άλλων καναλιών έγινε ο Νίκος Μουτσινάς. Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός δεν έκρυψε την ενόχλησή του, όταν είδε τον Γρηγόρη Μπάκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να αποκαλύπτουν πληροφορίες για το reality επιβίωσης.«Μπορώ να πω κάτι; Απευθύνομαι τώρα στις υπόλοιπες εκπομπές στα υπόλοιπα κανάλια. Για ποιον λόγο θέλετε όλοι να…


Έξαλλος με τα spoilers που διαδίδονται για το Survivor All-Star από εκπομπές άλλων καναλιών έγινε ο Νίκος Μουτσινάς. Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός δεν έκρυψε την ενόχλησή του, όταν είδε τον Γρηγόρη Μπάκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να αποκαλύπτουν πληροφορίες για το reality επιβίωσης.

«Μπορώ να πω κάτι; Απευθύνομαι τώρα στις υπόλοιπες εκπομπές στα υπόλοιπα κανάλια. Για ποιον λόγο θέλετε όλοι να λέτε spoiler για το Survivor, που είναι της καναλάρας; Έκατσα εγώ να κάνω spoiler για το Maestro; Για τον Σασμό; Για το Κόκκινο Ποτάμι; Έκανα spoiler; Όχι, μην κάνετε ρε παιδιά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Αφού θέλετε, γιατί δεν κάνετε spoiler για άλλες εκπομπές του σταθμού μας; Κάντε για την Άγρια Γη, τον Γλυκάνισο, τη Στοργή» πρόσθεσε με νόημα στη συνέχεια.

«Μην κάνετε καθόλου spoiler. Είναι ωραίο αυτό; Εγώ δεν ξέρω αν πρέπει να τα πω, παιδιά, γι’ αυτό δεν τα λέω. Άμα τα λένε οι άλλοι, να τα πούμε πρώτοι» είπε κλείνοντας ο Νίκος Μουτσινάς, χωρίς να κρύψει την ενόχλησή του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.