Ελεονώρα Μελέτη: Η άρνηση στην πρόταση γάμου και ο χωρισμός – «Η σχέση μας είχε βαλτώσει»

January 11, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Για την πρόταση γάμου που δέχθηκε και απάντησε αρνητικά μίλησε σήμερα το πρωί από τον αέρα της εκπομπής της η Ελεονώρα Μελέτη.

(adsby…



Για την πρόταση γάμου που δέχθηκε και απάντησε αρνητικά μίλησε σήμερα το πρωί από τον αέρα της εκπομπής της η Ελεονώρα Μελέτη.


Σε αποκαλύψεις προχώρησε το πρωί της Τρίτης 11/1 η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της, «Mega Καλημέρα».

Η Ελεονώρα Μελέτη συζητώντας με τους συνεργάτες της για τον γάμο, με αφορμή τη συνέντευξη της ηθοποιού Μαρίας Κανελλοπούλου, ρωτήθηκε από τον Κώστα Τσουρό εάν στο παρελθόν είχε δεχτεί πρόταση γάμου από σύντροφό της.


Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να απαντήσει. «Ναι έχω δεχτεί. Η σχέση ήταν σε ένα τέλμα, είχε λίγο βαλτώσει που εκεί πέρα ή θα πας λίγο παρακάτω ή θα πρέπει να χωρίσεις. Όταν έγινε η πρόταση συνειδητοποιήσαμε ότι δεν θα ήταν σωστό γιατί για να έχει φτάσει σε ένα σημείο που να έχει βαλτώσει σημαίνει ότι είχε μία παθολογία, η οποία δεν ήταν ευχάριστη και δεν θα διορθωνόταν σίγουρα με έναν γάμο».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.