Μάνα «έβαλε τον γιο της στο πορτ μπαγκάζ», επειδή ήταν θετικός στον κορωνοϊό

January 11, 2022


Μία γυναίκα στο Χιούστον φέρεται να έβαλε τον 13χρονο γιο της στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της, προκειμένου να τον απομονώσει, επειδή ήταν θετικός στον κορωνοϊό. Όταν το παιδί βρέθηκε θετικό στον …


Μία γυναίκα στο Χιούστον φέρεται να έβαλε τον 13χρονο γιο της στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της, προκειμένου να τον απομονώσει, επειδή ήταν θετικός στον κορωνοϊό. 

Όταν το παιδί βρέθηκε θετικό στον ιό, η Σάρα Μπιμ, που είναι δασκάλα, έβαλε το αγόρι στο πορτ μπαγκάζ, προκειμένου να το μεταφέρει σε γήπεδο όπου γίνονταν τεστ με τη μέθοδο του drive-through, έτσι ώστε να υποβληθεί σε νέο έλεγχο για να επιβεβαιωθεί το αποτέλεσμα. Στόχος της, σύμφωνα με τις αρχές, ήταν να μην εκτεθεί η ίδια στον ιό.

Τώρα, η 41χρονη είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, η επικεφαλής των υγειονομικών υπηρεσιών της περιοχής, Μπέβιν Γκόρντον συγκέντρωνε πληροφορίες από τα οχήματα που περίμεναν στην ουρά για τα τεστ, όταν ανακάλυψε τον 13χρονο στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου.

Η μητέρα «δήλωσε ότι έβαλε τον γιο της στο πορτ μπαγκάζ, προκειμένου να μην εκτεθεί η ίδια σε πιθανό κρούσμα ενώ οδηγούσε προς το γήπεδο για επιπλέον τεστ», σύμφωνα με τα έγγραφα. Η Γκόρντον ειδοποίησε τις αρχές.

Η αστυνομία «ενημερώθηκε ότι ένα παιδί βρισκόταν σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου, σε drive- through σημείο διενέργειας τεστ Covid-19 νωρίτερα αυτή την εβδομάδα», ανέφερε σε ανακοίνωση προς το KPRC η διεύθυνση εκπαίδευσης της περιοχής.

«Οι αρχές επιβολής του νόμου διενήργησαν πλήρη έρευνα, που είχε ως αποτέλεσμα την έκδοση εντάλματος σύλληψης. Ευτυχώς, το παιδί δεν υπέστη τραυματισμό», ανέφερε η ίδια ανακοίνωση.

Με πληροφορίες από Guardian

Πηγή : lifo.gr

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.