Δανάη Μπάρκα: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Τίμο Ζαχαράτο για τα γενέθλιά του

January 11, 2022


Επέστρεψε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», το πρωί της Τρίτης (10/01), μετά την αποκάλυψη ότι νόσησε από κορωνοϊό, ο Τίμος Ζαχαράτος. Η Δανάη Μπάρκα υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής τον σεφ, με το γνωστό τ…


Επέστρεψε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», το πρωί της Τρίτης (10/01), μετά την αποκάλυψη ότι νόσησε από κορωνοϊό, ο Τίμος Ζαχαράτος. Η Δανάη Μπάρκα υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής τον σεφ, με το γνωστό τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου, «Κάνω comeback». Ο Τίμος Ζαχαράτος που νοσούσε με κορωνοϊό είπε πως το πέρασε ελαφρά, ενώ πρότεινε στον κόσμο να προσέχει.

Η ιδιαίτερη υποδοχή του Τίμου Ζαχαράτου στο Πάμε Δανάη από την Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη επέμενε να δηλώσει ο γνωστός σεφ στην κάμερα της εκπομπής ότι του μαγείρευε κάθε μέρα.

«Να πω κάτι, μαγειρεύει πάρα πολύ ωραία, έφερνε φαγητό αλλά δεν είχα γεύση»: απάντησε ο Τίμος Ζαχαράτος χαριτολογώντας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.