Μπέτυ Λιβανού: Συγκλονίζει για τη μάχη της με τον κορωνοϊό – «Με πείραξε στη φωνή και…»

January 11, 2022


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (10/10 η Μπέτυ Λιβανού, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε πριν από λίγο καιρό με τον κορωνοϊό και στα προβλ…


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (10/10 η Μπέτυ Λιβανού, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε πριν από λίγο καιρό με τον κορωνοϊό και στα προβλήματα που της άφησε.

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι celebrities ανακοινώνουν πως βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Ανάμεσα σε αυτούς και η Μπέτυ Λιβανού η οποία όπως εξήγησε απέκτησε σοβαρά προβλήματα μετά τη νόσησή της.

Οι δηλώσεις της Μπέτυς Λιβανού για τον κορωνοϊό

«Πάρα πολύ με αγχώνει η κατάσταση. Αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά που το έργο ήταν για αυτή ακριβώς την περίοδο. Ο κόσμος είναι πολύ φοβισμένος με την πανδημία. Καταλαβαίνω δηλαδή γιατί δεν θέλουν να βγαίνουν, τους φοβίζουν κι όλους.

Είχαμε κάποια κρούσματα εδώ. Ήμουν και εγώ μέσα σε αυτά. Το πέρασα ως ένα πολύ βαρύ κρυολόγημα, το οποίο με πείραξε πολύ. Πείραξε τη φωνή μου, τα αυτιά μου, δεν άκουγα. Πώς θα παίξω στο θέατρο έτσι;», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.