Survivor 4 – Έλενα Λιλιοπούλου: Η πρώτη της ανάρτηση και η αναφορά στους Μαχητές

January 11, 2021


Η Έλενα Λιλιοπούλου ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 4 η οποία μάλιστα έκανε την πρώτη της ανάρτηση.Ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσε…


Διαβάστε περισσότερα...

Η Έλενα Λιλιοπούλου ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 4 η οποία μάλιστα έκανε την πρώτη της ανάρτηση.

Ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει και οι Μαχητές και Διάσημοι δηλώνουν πιο αποφασιστικοί από ποτέ.

Οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολες για αυτό και η Έλενα Λιλιοπούλου δεν κατάφερε να τις αντιμετωπίσει και για αυτό αποχώρησε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα με την Ιωάννα Μαλέσκου βέβαια να την «στολίζει».

Λίγες μέρες πριν η πρώην παίκτρια των Μαχητών επέστρεψε στην Ελλάδα και δημοσίευσε μια φωτογραφία των Μαχητών στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας: «Υπέροχη εμπειρία, μοναδικό ταξίδι. Στηρίζουμε μαχητές».

Survivor 4 έλενα λιλιοπούλου

Survivor 4 έλενα λιλιοπούλου ανάρτηση

Survivor 4: Έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει η Έλενα Λιλιοπούλου – Πώς αντέδρασε η παραγωγή;

Η Έλενα Λιλιοπούλου ήταν η παίκτρια που αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς χθες βράδυ από το Survivor 4, και σήμερα, η εκπομπή Πρωινό εξήγησε το πώς πήρε την μεγάλη αυτή απόφαση αλλά και το πώς αντέδρασε η παραγωγή όταν τους το ανακοίνωσε.

Η 24χρονη υπάλληλος φούρνου, εξήγησε στον Γιώργο Λιανό και στους συμπαίκτες της λίγο πριν τη δοκιμασία ασυλίας, πως δεν μπορεί να αντέξει το ψυχολογικό κομμάτι και πως θέλει να φύγει από το παιχνίδι, ξεκαθαρίζοντας πως η απόφασή της αυτή είναι οριστική – δείτε εδώ το στιγμιότυπο.

Ο Αλέξης Μίχας, εξήγησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, πώς έφτασε σε αυτή την απόφαση η Έλενα Λιλιοπούλου:

«Θέλετε να σας πω ένα παρασκήνιο για την αποχώρηση της διαβόητης φουρνάρισσας, της Έλενας Λιλιοπούλου; Έπαθε το πρώτο βράδυ κρίση πανικού, πιέστηκε πάρα πολύ. Είχε καταρρακτώδης βροχή, δεν ήθελε να μείνει, δεν έγιναν προσπάθειες ιδιαίτερες από την παραγωγή να την μεταπείσει. Εξήγησαν σε όλους ότι είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες διαβίωσης. Αμέσως μετά από αυτό που είδαμε χθες μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις της παραγωγής που είναι κανονικά καταλύματα. Από ότι μαθαίνω σήμερα με πτήση επιστρέφει στην Αθήνα», είπε ο Αλέξης Μίχας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Το twitter πήρε φωτιά – “Οι διάσημοι είναι πλάνο και εμετός!”

Survivor 4: Ανατροπή στην ψηφοφορία των διάσημων – Δύο οι υποψήφιοι

Το διαβάσαμε εδώ



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.