Ραμόνα Βλαντή: Απασφάλισε… ξανά – «Ποια είναι η Ελίνα Παπίλα;»

January 10, 2024


Η fashionista για ακόμη μια φορά δεν μάσησε τα λόγια τηςΗ Ραμόνα Βλαντή για ακόμη μια φορά δεν… συγκρατήθηκε και ρώτησε με απορία τους δημοσιογράφους για το ποια είναι η «Ελίνα Παπίλα».«Ήμουν στα πρόσωπα για το My Style Rocks. Η Έβελυν Καζαντζόγλου κάνει άλλη δουλειά βέβαια και είναι και φίλη μου. Είναι ένα καλό παιδί και μια πολύ ωραία γυναίκα», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή.Σε ερώτηση για το αν …


Η fashionista για ακόμη μια φορά δεν μάσησε τα λόγια της

Η Ραμόνα Βλαντή για ακόμη μια φορά δεν… συγκρατήθηκε και ρώτησε με απορία τους δημοσιογράφους για το ποια είναι η «Ελίνα Παπίλα».

«Ήμουν στα πρόσωπα για το My Style Rocks. Η Έβελυν Καζαντζόγλου κάνει άλλη δουλειά βέβαια και είναι και φίλη μου. Είναι ένα καλό παιδί και μια πολύ ωραία γυναίκα», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή.

Σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να είναι σε μια εκπομπή με την Έλενα Χριστοπούλου ή την Ελίνα Παπίλα, η Ραμόνα Βλαντή απάντησε: «Ποια είναι η κυρία Παπίλα;».

Μόλις συνειδητοποίησε, ωστόσο, ποια είναι η Ελίνα Παπίλα, τόνισε πως «είναι πολύ καλή».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.