Τούνη – Αλεξάνδρου: Ο… σοκαριστικός στολισμός για το πάρτι του γιου τους Πάρη (pics)

January 10, 2024


Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, ΠάρηΗ Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου γιόρτασαν παρέα με καλούς φίλους τα γενέθλια του μικρού Πάρη.Η διάσημη infuencer ανέφερε πως το πάρτι στη Θεσσαλονίκη έγινε καθώς δεν θα μπορούσαν όλοι οι φίλοι της να παρευρευθούν στην Αθήνα για τα πρώτα γενέθλια του «νουνίτο».Η γνωστή influencer και το μοντέλο – πανελίστας…


Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, Πάρη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου γιόρτασαν παρέα με καλούς φίλους τα γενέθλια του μικρού Πάρη.

Η διάσημη infuencer ανέφερε πως το πάρτι στη Θεσσαλονίκη έγινε καθώς δεν θα μπορούσαν όλοι οι φίλοι της να παρευρευθούν στην Αθήνα για τα πρώτα γενέθλια του «νουνίτο».

Η γνωστή influencer και το μοντέλο – πανελίστας, ανήρτησαν στα προσωπικά τους social media τις προετοιμασίες για το σημερινό πάρτι του Πάρη κι εμείς… σοκαριστήκαμε!

Ο στολισμός του σπιτιού τους είναι άκρως εντυπωσιακός και το θέμα του πάρτι είναι τα «ταξίδια του Πάρη». Το σπίτι έχει γεμίσει με χρωματιστά μπαλόνια, ενώ αλμυρές και γλυκές λιχουδιές περιμένουν τους καλεσμένους.

Η δυώροφη τούρτα του Πάρη είναι γαλάζια και σηματοδοτεί τα ταξίδια του. Όλη η Ελλάδα αναφέρει χιουμοριστικά ότι ο μικρός Πάρης, πριν καν «κλείσει» τον ένα χρόνο ζωής έχει ταξιδέψει σε περισσότερα μέρη από εκείνα που έχει ταξιδέψει ένας μέσος Έλληνας ενήλικας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.