Κάτια Δανδουλάκη – «Δεν ήθελε ο Χρήστος Πολίτης να μιλήσουμε, δεν πειράζει που δεν με αγαπάει»

January 10, 2023


Για τον Χρήστο Πολίτη απάντησε η Κάτια Δανδουλάκη, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τους Ελεονώρα Μελέτη και Κώστα Τσουρό.«Ο ρόλος της Λάμψης ήταν ο πιο πολυετής, ήταν οκτώ χρόνια. Ήταν πολλές οι καλές προτάσεις τότε και πολλές οι επιτυχίες, απανωτές. Σπάνια γινόταν μια αποτυχία. Το διάστημα από το 1980 μέχρι και το 2000+ ήταν η μία επιτυχία πάνω στην άλλη», είπε αρχικά η Κ…


Για τον Χρήστο Πολίτη απάντησε η Κάτια Δανδουλάκη, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τους Ελεονώρα Μελέτη και Κώστα Τσουρό.

«Ο ρόλος της Λάμψης ήταν ο πιο πολυετής, ήταν οκτώ χρόνια. Ήταν πολλές οι καλές προτάσεις τότε και πολλές οι επιτυχίες, απανωτές. Σπάνια γινόταν μια αποτυχία. Το διάστημα από το 1980 μέχρι και το 2000+ ήταν η μία επιτυχία πάνω στην άλλη», είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

Η Κάτια Δανδουλάκη είπε στη συνέχεια: «Δεν μίλησα με τον Χρήστο Πολίτη γιατί δεν ήθελε. Δεν θα ξαναμιλήσω για τον Χρήστο, εφόσον δεν θέλει ο ίδιος να μιλάω γι’ αυτόν. Είναι δικαίωμά του και το σέβομαι απολύτως».

Κλείνοντας, η Κάτια Δανδουλάκη ανέφερε: «Είχαμε μιλήσει τα πρώτα χρόνια, μετά πήρε την απόφαση να αποσυρθεί τελείως. Δεν θέλει να μιλάω γι’ αυτόν, οπότε δεν μιλάω. Να είναι καλά! Δεν πειράζει που δεν με αγαπά, πολλοί δεν με αγαπούν».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.