Μουτσινάς για Λιάγκα – «Αλήθεια τα είπε αυτά; Αυτά είναι βλακείες, μην τα λέτε»

January 10, 2023


«Χθες έκανε 40% τηλεθέαση, περίμενα λίγο λιγότερο. Να δούμε πού θα κάτσει την άλλη βδομάδα. Αν κάτσει πάνω από 20% – για να μην τρελαίνονται όλοι – θα είναι επιτυχία. Να δούμε πόσο % θα χάσει τώρα που μπαίνουν όλα τα κανάλια στην prime time με χτισμένα προγράμματα. Έκαναν ένα λάθος. Το Survivor έχει και λίγο sεxiness μέσα. Δηλαδή καθόμαστε εμείς εδώ ντάλα χειμώνα και βλέπουμε σeξι αγόρια και κορίτ…


«Χθες έκανε 40% τηλεθέαση, περίμενα λίγο λιγότερο. Να δούμε πού θα κάτσει την άλλη βδομάδα. Αν κάτσει πάνω από 20% – για να μην τρελαίνονται όλοι – θα είναι επιτυχία. Να δούμε πόσο % θα χάσει τώρα που μπαίνουν όλα τα κανάλια στην prime time με χτισμένα προγράμματα. Έκαναν ένα λάθος. Το Survivor έχει και λίγο sεxiness μέσα. Δηλαδή καθόμαστε εμείς εδώ ντάλα χειμώνα και βλέπουμε σeξι αγόρια και κορίτσια, καλοσχηματισμένα αθλητικά σώματα, μαυρισμένα. Και τώρα μπήκαν όλοι στην αρχή με τις κοιλίτσες τους, τα παχάκια τους, άσπροι-άσπροι και τα λοιπά. Ακόμα δεν είναι σeξι το όλο πρόγραμμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή του, με αφορμή τα νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι επιβίωσης και την εικόνα ορισμένων παικτών ως προς τα σώματά τους.

  • Λίγες ώρες αργότερα, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να σχολιάσει τα όσα είπε ο παρουσιαστής. «Αλήθεια τα είπε αυτά; Ψάχνω τη λέξη… δε μου ‘ρχεται. Αυτά είναι βλακείες, συγγνώμη. Αυτά μην τα λέτε, μην τα λέτε. Δηλαδή τόσα είχατε να σχολιάσετε από το επεισόδιο και σχολιάζετε ότι έχουν πάει με τις κοιλίτσες τους; Αλήθεια; Κάνουμε ακόμα αυτό ε; Αρχικά, γκιώνη μας η κοιλιά. Και επίσης οι άνθρωποι έχουν πει ότι είναι σαν στρατηγική ότι τρώνε σαν να μην υπάρχει αύριο, γιατί δεν υπάρχει αύριο με το που θα φτάσουν εκεί, για να μπορούν να έχουν αποθέματα και να μπορεί να γίνει πολύ σeξι προς το τέλος, Γιώργο μου», είπε με νόημα ο Νίκος Μουτσινάς.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.