Θανάσης Μπέλλος: «Ρωτήστε τον Acun γιατί δεν είμαι στο Survivor»

January 10, 2023


Για το Survivor All Star απάντησε ο Θανάσης Μπέλλος στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο ίδιος τόνισε πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν από την παραγωγή και πως αν τον πάρουν τηλέφωνο, θα φύγει κατευθείαν για τον Άγιο Δομίνικο.«Ωραία ερώτηση! Μάλλον τον Acun πρέπει να ρωτήσετε για το ότι δεν με βλέπετε στο Survivor. Όχι, δεν με έχει προσεγγίσει κανένας, δεν με έχει πάρει κάνεις τηλέφωνο, δεν έ…


Για το Survivor All Star απάντησε ο Θανάσης Μπέλλος στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο ίδιος τόνισε πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν από την παραγωγή και πως αν τον πάρουν τηλέφωνο, θα φύγει κατευθείαν για τον Άγιο Δομίνικο.

«Ωραία ερώτηση! Μάλλον τον Acun πρέπει να ρωτήσετε για το ότι δεν με βλέπετε στο Survivor. Όχι, δεν με έχει προσεγγίσει κανένας, δεν με έχει πάρει κάνεις τηλέφωνο, δεν έχω μιλήσει με κανέναν.

Αν με πάρουν το επόμενο διάστημα φυσικά και θα το σκεφτώ. Όχι μόνο θα το σκεφτώ, θα φύγω με τη μία για τον Άγιο Δομίνικο. Είμαι πανέτοιμος, φυσικά και θέλω να πάω», είπε αρχικά ο Θανάσης Μπέλλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.