Θανάσης Βισκαδουράκης: «Μου είχε πει κάποιος ότι δεν θα δουλέψω σε κανένα σίριαλ του Mega»

January 10, 2023


Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν, ο Θανάσης Βισκαδουράκης θυμήθηκε και τα χρόνια που εργαζόταν στο Mega, ως ανιματέρ σε τηλεπαιχνίδια. Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε και για τη φράση που του είχε πει κάποιος, δίχως να αποκαλύψει το όνομά του.«Από το Mega είχα πάρει τότε κόκκινη κάρτα. Μου είχε πει κάποιος ότι δεν θα δουλέψω σε κανένα σίριαλ του Mega από το 2006 και μετά. Και όταν έκ…


Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν, ο Θανάσης Βισκαδουράκης θυμήθηκε και τα χρόνια που εργαζόταν στο Mega, ως ανιματέρ σε τηλεπαιχνίδια. Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε και για τη φράση που του είχε πει κάποιος, δίχως να αποκαλύψει το όνομά του.

«Από το Mega είχα πάρει τότε κόκκινη κάρτα. Μου είχε πει κάποιος ότι δεν θα δουλέψω σε κανένα σίριαλ του Mega από το 2006 και μετά. Και όταν έκλεισε το Mega με πήρε κάποιος τηλέφωνο να μου το πει κι εγώ στενοχωρήθηκα», είπε χαρακτηριστικά ο Θάνασης Βισκαδουράκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.