Ελένη Μενεγάκη: Το ατύχημα στον αέρα της εκπομπής – «Σωριάστηκε» στον καναπέ και φώναζε «Γούρι! Γούρι!»

January 10, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ατύχημα στην πρώτη εκπομπή του χρόνου είχε η Ελένη Μενεγάκη η οποία θέλοντας να δοκιμάσει το φαγητό λέρωσε τη δερμάτινη φούστα της.

(…



Ατύχημα στην πρώτη εκπομπή του χρόνου είχε η Ελένη Μενεγάκη η οποία θέλοντας να δοκιμάσει το φαγητό λέρωσε τη δερμάτινη φούστα της.


Το πρώτο ατύχημα της παρουσιάστριας on air είναι γεγονός! Η Ελένη λεκιάστηκε και… σωριάστηκε στον καναπέ!

Η παρουσιάστρια ήθελε να τσιμπήσει κάτι, αφού είναι μεσημέρι και… έπεσε η σάλτσα πάνω στην δερμάτινη φούστα της και…τρελάθηκε!


Αφού ξάπλωσε στον καναπέ και γέλασε, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Γούρι παιδιά, γούρι…Καλά που είναι δερμάτινο και δεν παθαίνει τίποτα»!

Και πρόσθεσε: «Πες ότι με κουτσούλησε ένα πουλάκι…προς το παρόν έχω μείνει ξαπλωτή! Γούρι»!


Δείτε το στιγμιότυπο


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.