«Πλακώθηκαν» στον αέρα Σκορδά – Λιάγκας: «Από όλο αυτό, το πρόβλημά σου είμαι πάλι εγώ;»

January 10, 2022


«Πλακώθηκαν» στον αέρα Σκορδά – Λιάγκας: «Από όλο αυτό, το πρόβλημά σου είμαι πάλι εγώ;»



Ένταση προκλήθηκε για ακόμη μία φορά στον αέρα της εκπομπής ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα για το πως εκφράζεται ο δεύτερος.


Με αφορμή την ταινία Ξεπαρθενών που γυρίστηκε κάτω από την Ακρόπολη, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας «πλακώθηκαν» στον αέρα της εκπομπής Πρωινό.

Η κουβέντα μεταξύ των δύο παρουσιατσών εξελίχθηκε ως εξής:


Γιώργος Λιάγκας: Τα παιδιά αυτά θέλουν να δείξουν πόσο αντισυμβατικοί είναι και πάμε και στην Ακρόπολη και γυρίζουμε τσόντa.
Φαίη Σκορδά: Την πρόθεση δεν θα την ερμηνεύσεις εσύ.
Γιώργος Λιάγκας: Οι ίδιοι το είπαν, δεν ερμηνεύω κάτι εγώ. Δεν ακούς τι λέει ο Τάσος;
Φαίη Σκορδά: Είπαν τη λέξη τσόντa τα παιδιά αυτά;
Γιώργος Λιάγκας: Όταν υπάρχει σeξουαλική πράξη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους δεν είναι τσόντa; Πώς να το πούμε; Ταινία ποpνό. Σε έθιξε το «τσόντa»; Πορνό. Είναι ταινία ποpνό ρε παιδιά. Αυτό σε θίγει; Από όλο αυτό το πρόβλημά σου είμαι πάλι εγώ που είπα αυτή τη λέξη;
Φαίη Σκορδά: Εγώ δεν είδα πουθενά κάποια δημόσια τοποθέτηση των συγκεκριμένων δημιουργών. Σαφώς και διαφωνώ…
Γιώργος Λιάγκας: Προφανώς και υπήρχε δημόσια τοποθέτηση. Κάνεις λάθος, δεν ενημερώθηκες. Είπαν μέσα στο Σαββατοκύριακο ότι το κάναμε γιατί έτσι γουστάραμε.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.