Ψήφισμα: Εσείς είστε υπέρ ή κατά των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού στα παιδιά;

January 10, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ψήφισμα: Όλο και περισσότεροι γονείς μπαίνουν καθημερινά για να κλείσουν το ραντεβού εμβολιασμού για το παιδί τους.

(adsbygoogle = wi…



Ψήφισμα: Όλο και περισσότεροι γονείς μπαίνουν καθημερινά για να κλείσουν το ραντεβού εμβολιασμού για το παιδί τους.


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, χαρακτήρισε «εντυπωσιακή» την ανταπόκριση στον εμβολιασμό των παιδιών, αναφέροντας ότι θα προστεθούν νέα ραντεβού.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως αύριο Δευτέρα ανοίγουν κανονικά τα σχολεία στη χώρα, με το υπουργείο Παιδείας να έχει εκδώσει μία σειρά από μέτρα για την προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών.


Ψήφισμα Είστε σύμφωνοι με τον εμβολιασμό των παιδιών;

Αν αναλογιστεί κανείς την παρούσα επιδημιολογική εικόνας της χώρας, την στιγμή που η μετάλλαξη Όμικρον καλπάζει στη χώρα σε συνδυασμό με το άνοιγμα των σχολείων, είστε υπέρ ή κατά των εμβολιασμών για τον κορωνοϊό στα παιδιά;

Ψηφίστε:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.