Τι τηλεθέαση έκανε η Μαρία Μπακοδήμου με το «Γεια σου» στη νέα ώρα προβολής;

January 9, 2023


Η Μαρία Μπακοδήμου επέστρεψε με το ανανεωμένο «Γεια σου» σε νέα ώρα, κάτι που στην τηλεθέαση είχε αντίκτυπο. Η ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΙ μεταφέρθηκε στις 12 κάθε σαββατοκύριακο και η αλλαγή αυτή έφερε και υψηλότερα νούμερα.Η εκπομπή «Γεια σου», λοιπόν, στη νέα ώρα προβολής της, το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, σημείωσε μέσο όρο 11,2% στο γενικό σύνολο και 12,1% στο δυναμικό κοινό.ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟΓεια σου –…


Η Μαρία Μπακοδήμου επέστρεψε με το ανανεωμένο «Γεια σου» σε νέα ώρα, κάτι που στην τηλεθέαση είχε αντίκτυπο. Η ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΙ μεταφέρθηκε στις 12 κάθε σαββατοκύριακο και η αλλαγή αυτή έφερε και υψηλότερα νούμερα.

Η εκπομπή «Γεια σου», λοιπόν, στη νέα ώρα προβολής της, το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, σημείωσε μέσο όρο 11,2% στο γενικό σύνολο και 12,1% στο δυναμικό κοινό.

Η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Γεια σου – 11,2%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Γεια σου – 12,1%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.