«Σκάνδαλο» Καϊλή – Πώς πέρασε το δίωρο με την κόρη της στη φυλακή του Χάρεν

January 8, 2023


Μετά από έναν ολόκληρο μήνα που είναι φυλακισμένη στο Βέλγιο για το σκάνδαλο του Qatar Gate, η Εύα Καϊλή είδε την κόρη της.Η κόρη της Εύας Καϊλή πήγε στις φυλακές του Χάρεν μαζί με τον παππού της, εκεί όπου η ευρωβουλευτής κρατείται μετά τη σύλληψή της για το Qatar Gate και την υπόθεση δωροδοκίας.Σύμφωνα με την La Repubblica, η Εύα Καϊλή είδε την κόρη της από τις 16:20 μέχρι τις 19:20 στις φυλακές…


Μετά από έναν ολόκληρο μήνα που είναι φυλακισμένη στο Βέλγιο για το σκάνδαλο του Qatar Gate, η Εύα Καϊλή είδε την κόρη της.

Η κόρη της Εύας Καϊλή πήγε στις φυλακές του Χάρεν μαζί με τον παππού της, εκεί όπου η ευρωβουλευτής κρατείται μετά τη σύλληψή της για το Qatar Gate και την υπόθεση δωροδοκίας.

Σύμφωνα με την La Repubblica, η Εύα Καϊλή είδε την κόρη της από τις 16:20 μέχρι τις 19:20 στις φυλακές και έπαιξε μαζί της για 2 ώρες και 20 λεπτά.

  • Η ιταλική εφημερίδα σημειώνει πως η Ευρωβουλευτής ήταν χαρούμενη, ενώ πιθανότατα τις επόμενες ημέρες θα ξαναεπισκεφθεί τη μαμά της στις φυλακές. «Το δωμάτιο ήταν ωραίο και δεν θύμιζε σε κάτι φυλακή», γράφει η La Repubblica.

Υπενθυμίζεται πως ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος σε συνέντευξή του στην Corriere della Sera, άφησε αιχμές για την στάση της βελγικής Δικαιοσύνης στο θέμα του παιδιού της τέως ευρωβουλευτή. Ο γνωστός νομικός τόνισε ότι οι αρχές δεν είχαν αφήσει την Εύα Καϊλή να δει το παιδί της, προκειμένου η τέως αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου να… σπάσει και να μιλήσει για όλα.

 

Βέβαια, οι βελγικές αρχές… λύγισαν τελικά και επέτρεψαν στην Εύα Καϊλή να δει το μικρό παιδί της.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.