«Η Ελευθερία Βιδάκη ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, θυμάμαι πόσο όμορφα περνούσαμε, έφυγε άδικα από τη ζωή»

January 8, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Ελευθερία Ρήγου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, όπου και μίλησε για την συνεργασία που είχε στο παρελθόν με την Ελευθερία Βιδάκη σ…



Η Ελευθερία Ρήγου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, όπου και μίλησε για την συνεργασία που είχε στο παρελθόν με την Ελευθερία Βιδάκη στη δημοφιλή σειρά του Mega, «Αέρινες Σιωπές».


Η ηθοποιός μίλησε για τη σειρά του Mega και τις αναμνήσεις που έχει από την Ελευθερία Βιδάκη, η οποία υπενθυμίζουμε πως αυτοκτόνησε στις 30 Μαρτίου 2004, πέφτοντας από το παράθυρο του κλιμακοστασίου του τετάρτου ορόφου της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην Αγία Παρασκευή, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

Οι «Αέρινες Σιωπές» και η συνεργασία με την Ελευθερία Βιδάκη

«Πολλά από τα γυρίσματα ήταν στην Τανάγρα. Νομίζω σίγουρα μία φορά την εβδομάδα που είχαμε τις λήψεις με τα αεροπλάνα. Δουλέψαμε πολύ και τόσο όμορφα με όλους τους συναδέλφους. Μόνο όμορφα πράγματα έχω να θυμάμαι από αυτή τη συνεργασία. Ήμασταν μια παρέα τόσο εντός όσο και εκτός γυρισμάτων» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ρήγου.


Τέλος, η ίδια μίλησε για την συνεργασία της με την Ελευθερία Βιδάκη, αναφέροντας: «Θλίβομαι πολύ όταν μιλάω για την Ελευθερία. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος με τρομερή ευαισθησία, ήταν πολύ οργανωτική και εξαιρετική στη δουλειά της. Θυμάμαι πόσο όμορφα περνούσαμε και στα γυρίσματα, αλλά και έξω από τα τηλεοπτικά πλατό. Στεναχωριέμαι όταν σκέφτομαι πόσο άδικα και γρήγορα έφυγε από τη ζωή».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.