«Να ‘ναι καλά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που απέλυσε τη Ζήνα Κουτσελίνη από την εκπομπή της»

January 8, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Πέσκιας «καρφώνει» την Σπυροπούλου: «Να είναι καλά που απέλυσε την Κουτσελίνη και βγήκε μπροστά από τις κάμερες»

(adsbygoogle = win…



Ο Πέσκιας «καρφώνει» την Σπυροπούλου: «Να είναι καλά που απέλυσε την Κουτσελίνη και βγήκε μπροστά από τις κάμερες»


Για τη συνεργασία που είχε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και με την Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Χριστόφορος Πέσκιας.

Ο γνωστός σεφ μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στην παρουσιάστρια, σχολιάζοντας με αρκετό χιούμορ ότι: «Κάνει μαγειρική η Σπυροπούλου; Γιατί δεν μιλάς; Προειδοποίησέ με! Θα μάθει, θα κάνει οικογένεια και πρέπει να μάθει».

«Φαντάζεσαι να μην την απέλυε; Η Ζήνα είναι μια ζωή πίσω από τις κάμερες. Να είναι καλά το κορίτσι που την απέλυσε και η Ζήνα βγήκε κι αυτή μπροστά από τις κάμερες», είπε αναφερόμενος στην αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν αιτία να απολυθεί από τον Alpha.


«Μπορεί να μην πήγαν καλά αλλά πολύ καλοί μάγειρες», είπε για τους κριτές του Top Chef και του Game of chefs.

«Τα λεφτά δεν είναι και τόσο καλά στην τηλεόραση και είναι και λίγο κουραστικό και δυσκολεύομαι να δεσμευτώ», πρόσθεσε.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.