Άγγελος Λάτσιος: Το τρικούβερτο γλέντι στο σπίτι του γιου της Μενεγάκη και η ηχηρή απουσία της μητέρας του

January 8, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα γιόρτασε την ονομαστική του εορτή την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου ο Γιάννης Λάτσιος.

(adsbygoogle = windo…



Μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα γιόρτασε την ονομαστική του εορτή την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου ο Γιάννης Λάτσιος.


Ο Γιάννης Λάτσιος είναι ένας τρυφερός και στοργικός πατέρας και τα τρία του παιδιά τον λατρεύουν.

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι πολύ δεμένος με τον πατέρα του, όπως θα διαπιστώσει κανείς και από τις κοινές αναρτήσεις τους, ενώ εδώ και κάποιο διάστημα έχει πάρει την απόφαση να μείνει μαζί του και όπως όλα δείχνουν οι δυο τους τα πάνε πολύ καλά.

Το γλέντι στο σπίτι του Άγγελου Λάτσιου και η απουσία της μητέρας του, Ελένης Μενεγάκη

Την Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου, με αφορμή τη γιορτή του, ο Γιάννης Λάτσιος πέρασε την ημέρα παρέα με τα παιδιά του και τους φίλους του, λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον covid.


Η Ελένη Μενεγάκη δέχθηκε επίσης πρόσκληση, μιας και οι δυο τους, παρόλο που έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια χάρηκε με την πρόσκληση ωστόσο την απέρριψε ευγενικά μιας και θέλει να προσέχει και να μην έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο. Τις τελευταίες μέρες άλλωστε έχει αποφασίσει να αφιερωθεί στην οικογένειά της και να περάσει ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της.

Το σπίτι του Γιάννη Λάτσιου

Εδώ και λίγο καιρό, ο Άγγελος Λάτσιος έχει πάρει την απόφαση να φύγει από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και να μετακομίσει μαζί με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο, σε μία εντυπωσιακή μεζονέτα 400 τετραγωνικών.


Πρόκειται για μία από τις μεζονέτες, που χτίστηκαν στο οικόπεδο της οδού Αγράμπελης, που κάποτε δέσποζε η ροζ βίλα του Ανδρέα και της Δήμητρας Παπανδρέου.

Το σπίτι περιλαμβάνει δύο κρεβατοκάμαρες, ένα master room, δύο τζάκια, play room, υπόγειο πάρκινγκ, πισίνα και κήπο.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.