Συγκινεί η ανάρτηση του Βασιλάκου για την Γεωργίου μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε: «Έχεις περάσει πάρα πολλά»

January 8, 2022


Μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι αγάπης «The Bachelor» η Ραφαέλα Γεωργίου έγινε ευρέως γνωστή. Ωστόσο, σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως η ίδια είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που την οδήγησε στο…


Μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι αγάπης «The Bachelor» η Ραφαέλα Γεωργίου έγινε ευρέως γνωστή. Ωστόσο, σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως η ίδια είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που την οδήγησε στο νοσοκομείο και όπως εξομολογήθηκε η ίδια «σώθηκε από Άγιο».

Έτσι, ο Παναγιώτης Βσιλάκος όταν έμαθε την δυσάρεστη είδηση, θέλησε να της ευχηθεί δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ραφαέλα μου σου εύχομαι καλή ανάρρωση!! Σου στέλνω όλη την αγάπη μου και την θετική μου ενέργεια!! Έχεις περάσει πάρα πολλά! Ίσως το σύμπαν να δοκιμάζει τους δυνατούς γιατί αυτοί αντέχουν πιο πολύ! Και εσύ είσαι μία από αυτούς !!».

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου

Αυτό είναι το βιογραφικό της Ραφαέλας του Bachelor

Η Ραφαέλα είναι 20 χρονών και είναι από την Κύπρο. Στο βιντεάκι της παρουσίασης της είχε πει για το παιχνίδι “Είμαι η Ραφαέλα, είμαι από την Κύπρο, ασχολούμαι με το μόντελινγκ και το Mai Tai”. “Τον bachelor τον φαντάζομαι καλογuμνασμένο, όμορφο και να είναι τζέντλεμαν”.

“Θέλω να ερωτευτώ, θέλω να ρισκάρω, θέλω να κάνω τον εαυτό μου να φτάσει σε σημεία που ίσως δε το γνώριζε”. “Θέλω το πρώτο ραντεβού να είναι χαλαρό και πάνω από όλα ρομαντικό”. “Δε φοβάμαι τον ανταγωνισμό, σίγουρα η κάθε κοπέλα έχει τον δικό της χαρακτήρα, άλλα εγώ έχω τη δική μου αυτοπεποίθηση και το δικό μου χαρακτήρα”.

Πριν τον συναντήσει είχε δηλώσει: “Έχω τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση που δε νομίζω να χρειαστεί να κάνω κάτι ιδιαίτερο τρομερά διαφορετικό για να τον κερδίσω”. “Είμαι η Ραφαέλα, κατάγομαι από την Κύπρο, είμαι 20 χρονών και ασχολούμαι με το μόντελινγκ”. “Σαν χαρακτήρας είμαι λίγο παράξενος τύπος, κάνω πλάκες πολλές, είμαι ευαίσθητη και στις σχέσεις μου είμαι πολύ ρομαντική και ερωτιάρα”.

“Μου αρέσουν πολύ τα σπορ, έχω αδυναμία στις πολεμικές τέχνες συγκεκριμένα στο Mai Tai. Το Mai Tai μου έκανε να ανακαλύψω στον εαυτό μου ότι είμαι πιο δυναμική και με ηρεμεί πάρα πολύ”. Τέλος είπε: “Δεν έχω κάνει τόσο ταξίδι από την Κύπρο για να φύγω single, θα φύγω μαζί του”.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σε σχέση ο Παναγιώτης Βασιλάκος – «Θέλω να την…»

Η ανακοίνωση του Παναγιώτη Βασιλάκου στο Happy Day για την προσωπική του ζωή

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.